Набір продуктів для приготування «ВЕРЕЩАКИ»- 10 порцій.
- М’ясо свиняче (грудинка) – 1 кг.
- Сало свіже – 100 гр.
- Буряковий квас або настій з тертого буряка з додаванням оцту – 1 літр.
- Терті житні сухарі – 5-6 столових ложок
- Цибуля – 5 шт.
- Перець чорний – 10 горошин.
- Перець запашний – 5 горошин.
- Зелень петрушки – 2 пучки.
Порядок приготування «ВЕРЕЩАКИ».
Дрібно порізана грудинка (кубиками 3 см) підсмажити в сковороді на салі до рум’яного стану і перекласти в товстостінну каструлю або сотейник. Залити м’ясо буряковим квасом або настоєм з оцтом, додати дрібно нарізану цибулю та прянощі, посолити і тушити до півготовності. Потім засипати терті сухарі і тушити до готовності.
В тарілці блюдо посипається зеленню петрушки.
Ціна страви в колибі "Поїхали!": 75 грн. (200 г, час приготування 30 хв.)
СМАЧНОГО!
Замовте цю страву забронювавши столика за номером 099-600-8-500
Етнографічний комплекс "Українське село" працює щоденно з 10:00 до 21:00
Увага! Екскурсійним групам вхід на територію - лише за попередньою домовленістю!
Колодія (Масниця) – 13-14 березня
Майстер-класи з народних ремесел
всі вихідні та святкові дні, 11:00-17:00
2009 – 2018 © Етнографічний комплекс «Українське село»